Blogi toimii vinkkisivustona ja käsityöpäiväkirjanani, mutta aika ajoin laitan myös ohjeita. Mikäli tarvitset tarkennusta, voit kysyä kommenttikentässä. Muutenkin on kiva jakaa ajatuksia kanssanne eli kommentointi sallittu!

sunnuntai 4. heinäkuuta 2010

some retro.. sekä muita sisustushaaveiluja

Porukka intoilee pihalla pomppimisesta tänä viikonloppuna kun on niin hienot kelit. Pah, eihän tuolla voi ees hengittää. Takapihankin mittari näytti äsken +45!  :-P
Mieluusti oon nää kuumimmat tunnit siis sisätiloissa ja kuvailen retroisia aikaansaannoksia.
Eli aikoinaan tuli päällystettyä vanha myrkynvihreä laatikkopenkki wanhalla verhokankaalla. Tästä samasta tein tässä taannoin isohkon kassin josta kuva olikin tuolla aikaisemmin.

Sukkalaatikko


Sitten joskus omassa kodissa (nää vuokraluukut ei siihen lukeudu), päästän sisäisen sisustustajani irti. Sinne tulee sitten todennäköisesti enemmänkin retromeininkiä. Toisaalta tykkään monesta muustakin tyylistä, kuten intialaisista koristeluista. Mitenkähän lie sitten onnistuis noiden kahden yhdistäminen esimerkiks..? 

Oon jo pidemmän aikaa haaveillu tekeväni samanmoisen tilkkupäiväpeitteen kuin mitä Indiskassa myydään. Värimaailmaksi valitsin oliivin vihreän työkaverin lahjoittamien organzaverhojen innoittamana. Kankaiden haaliminen Suomesta on ollut aika työlästä jos meinaa kohtuubudjetilla päästä, mut nyt alkais pikkuhiljaa olemaan materiaalia kasassa. Koristenauhoja pitäs vielä löytää. Joutuu varmaan oottelemaan seuraavaa ulkomaan matkaa. Intia ois kyllä kiva.


Yks muuten aika älyttömän retro:


Perin työpaikalta vanhan elvaripakin joka sai väistyä modernimman pyörillä kulkevan kärrin tieltä. Aluks pidin tätä karseen rumana tapauksena kunnes työkaveri huomasi sen retron olemuksen. Painavahan se on, mut tosi monta hyvänkokoista lokerikkoa. Nyt vaan kun tietäis miten tuota puhdistetaan (teipit!) ja kunnostetaan, niin siitä tulee ompelukamoille loistava koti.

No, joskohan pikkuhiljaa kuitenki sinne ulos nokkaansa lähtis näyttämään..
Hyviä helteitä lukijat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti