Blogi toimii vinkkisivustona ja käsityöpäiväkirjanani, mutta aika ajoin laitan myös ohjeita. Mikäli tarvitset tarkennusta, voit kysyä kommenttikentässä. Muutenkin on kiva jakaa ajatuksia kanssanne eli kommentointi sallittu!

maanantai 31. toukokuuta 2010

Hyväntuulen norsut

Tänään on loistopäivä! Sain tiedon, että pääsin kuin pääsinkin kouluun! 
Valintakoe vaikutti sen verran hämärältä, ja kun takana ei ole avoimen yliopiston opintoja, olin jo varma, että syksyllä joutuu suunnittelemaan elämän uusiksi. Mutta kuinkas kävikään, täällä olen tuuletellut koko päivän ja onnitellut itseäni. Teinpä pienet kirpparikierroksetkin onnistumisen kunniaksi :-) Taitaa nimittäin syksystä alkaen jäädä sitten syvällisemmät kirpparipenkojaiset ja tuntikaupalla ompelemiset vähille. Meinasin nyt ainakin alustavasti suoriutua koulusta mahdollisimman tiukalla aikataululla, mutta nähtäväksi jää.

Miun piti laittaa postia kaverille, mutta kun ei alkuun näkynyt postilaitosta silmään, niin sitten jo unohdinkin sen asian kun painelin Kelalle kyselemään jäljellä olevista opintotukikuukausista (kannatti melkein maanantaiaamuna lähteekin asialle). Tämä keltainen miun ois pitäny lähettää Helsinkiin:

Ronsut

Alun perin nappasin idean näihin roikkujaisiin siskon kaverilta, joka oli ommellut erilaisia eläinhahmoja vauvalleen. Kovasti paljon oon kissaihminen, mutta tässä toimii miun mielestä pitkäkärsäinen norsu parhaiten. Tuo keltainen kangas on varsin retro - äiti oli aikanaan ommellut siitä koristerimpsun äitiyspakkauslaatikkoon jossa otin unia 30 vuotta sitten. Noita helmiä oon koittanut kirppareilta etsiä, mutta harvinaista herkkua tuntuvat olevan.

Matkakaveri 

Eläinhahmoja oon ommellut ennenkin, tähän asti ne on vain istuneet roikkumisen sijasta. Tahtoo aina hirttää joku juttu piällensä niin tuli noita kanejakin sit muutama tehtyy..


Tää alempi (flunssan takia sisätiloihin vangittuna valmistunut) Pirkko Punainen on sen Kallen tyttöystävä joka esiintyi teille aiemmin applikaatio rinnassaan.


Iloista viikkoa käsitöiden ystävät.. ja muutkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti